HTML

Gázkazánok - miért Saunier Duval?

A blog azoknak szól kevésbé szakmai tartalommal akik meg akarnak ismerkedni a gázkazánok egyik fontos típusával, mielőtt vásárlásra adnák a fejüket. Egyszóval minden amit tudni lehet a Saunier Duval-ról.

Friss topikok

2011.12.27. 17:58 Fastn

A mikroprocesszoros vezérlés szerepe a kondenzációs kazánok működtetésében

A fűtési kultúra fejlődése, a növekvő lakossági igények és a környezetvédelem a gázkazánok vezérlésének nagy mértékű fejlődéséhez vezetett. A hagyományos termosztátokra épülő ki-be kapcsolásos technika nem volt elegendő az elvárások teljesítéséhez. Az igények kielégítése érdekében a tervezőknek fel kellett használni a mai modern digitális technikát, hogy minél jobb, biztonságosabb, energiatakarékosabb és környezetbarát gázkazánokat készíthessenek.

 

Egyes szerelők tudatlanságból feleslegesnek tartják az északi szondát (külső hőmérséklet érzékelőt).
Pedig a valóság az, hogy ha valaki csak on/off szoba termosztátot alkalmaz északi szonda nélkül, akkor a pontos visszajelzés hiányában a radiátoros fűtés esetén alig lesz energia megtakarítás!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gázkazán


A bejegyzés trackback címe:

https://gazkazan-saunierduval.blog.hu/api/trackback/id/tr673499422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása