HTML

Gázkazánok - miért Saunier Duval?

A blog azoknak szól kevésbé szakmai tartalommal akik meg akarnak ismerkedni a gázkazánok egyik fontos típusával, mielőtt vásárlásra adnák a fejüket. Egyszóval minden amit tudni lehet a Saunier Duval-ról.

Friss topikok

2011.12.28. 19:53 Fastn

Saunier Duval napkollektoros rendszerek

A gyors gázár emelés előtérbe hozta az energia-megtakarítási lehetõségeket és ezen belül is a napkollektoros napenergia-hasznosítást.


A napenergia sugárzás és így hasznosítás szempontjából hazánknál kedvezõbb helyzetben lévõ délebbi országokban (Olaszország, Spanyolország) mûködõ Saunier Duval leányvállalatok már hosszú évek óta eredményesen forgalmaznak napkollektoros melegvíz ellátó, vízellátó és fûtés rásegítõ, valamint uszoda fûtõrendszereket.


A Saunier Duval Márkaképviselet elérkezettnek látta az idõt a hazai bevezetés megkezdésére. A bevezetés fokozatos lesz. Az elsõ ütemben két HMV
elõállításra, illetve elõmelegítésre szolgáló komplett egységcsomag, a HelioSet 150 és a HelioSet 250, a fent felsorolt országokban is bevált típusok kerülnek forgalomba.

 


Az egységcsomag biztonságos megoldás. Az egyes, külön-külön kipróbált és bevált elemek egymáshoz jól illeszkednek, együtt jól funkcionáló rendszert alkotnak. Alkalmazása nem támaszt különösebb tervezési igényt és nem jelenthet kockázatot. A Saunier Duval fali kazánokkal, illetve a kazánokból álló fûtési és melegvíz-ellátási rendszerekkel jól együttmûködnek.

Az újabb Saunier Duval kazánok vezérlése maradéktalanul tartalmazza a szolár rendszerhez való csatlakozás pontjait. A kazán és a napkollektoros egység összekapcsolására a Saunier Duvalnál rendelkezésre állnak a különbözõ kézi vagy motoros keverõszelepekbõl álló készletek.


Mivel köztudott, hogy a magyarországi idõjárási viszonyok mellett a napkollektoros rendszer önmagában nem képes a használati melegvíz ellátásra, a Saunier Duval a rendszert a gázkazános melegvíz ellátás kiegészítõjének és nem konkurensének tartja. A különbözõ napkollektoros rendszerek közül a leggyorsabban megtérülõ, a legegyszerûbben forgalmazható a használati melegvíz elõállító rendszer.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendszer kombi kazán duval kondenzáció kondenzációs fűtéstechnika szolár eurokonusz saunier helioset helio tüzelőberendezés


A bejegyzés trackback címe:

https://gazkazan-saunierduval.blog.hu/api/trackback/id/tr993476430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása